Informatie

Bestellen

Ben je tijdens een evenement gefotografeerd? Of heb je deelgenomen aan een fotoshoot? Dan is het natuurlijk mogelijk om één of meerdere foto’s te bestellen. Als leuk aandenken voor jezelf of om cadeau te doen aan iemand anders.

Vanaf nu gaan alle bestellingen direct via de Oypo bestelwebsite. Je kunt per album de foto’s selecteren die je graag wilt bestellen. Ook kun je per foto aangeven of je een afdruk of een download wilt, je kunt het aantal aanpassen of eventueel verkeerd geselecteerde foto's verwijderen. Volg verder de aanwijzingen op je scherm om je gegevens in te vullen en de bestelling af te ronden.

Ga naar Prijsinformatie voor een overzicht van kosten en mogelijkheden.


Levering en auteursrecht

De foto's worden geleverd via Oypo. Een digitale foto op lage resolutie (max 800 pixels) is geschikt voor websites, social media, etc. Deze foto is niet geschikt om af te drukken. Een digitale foto in hoge resolutie wordt op het grootst mogelijke formaat geleverd (geschikt voor drukwerk). Wanneer je kiest voor 'Downloaden voor eigen gebruik', dan mag de foto niet gepubliceerd worden in bijv. magazines, kranten, verkoopadvertenties en websites. Bij schending van het auteursrecht zullen kosten in rekening worden gebracht.

Heb je hier vragen over of wil je een foto gebruiken voor publicatie, neem dan even contact op!


Voorwaarden

Meer informatie over bestellen, de fotoproducten en de voorwaarden verwijs ik je graag naar de website van Oypo.